Over ons

IJzerwaren Van Herck

IJzerwaren Van Herck is reeds 3 generaties uw vaste betrouwbare partner voor alle ijzerwaren en bevestigingsmaterialen, gereedschappen, machines en tuingerief. Daarnaast zijn wij ook fabrikant van "Mavhek" broodbakovens en deegkneders.

Wij zijn aangesloten bij de aankoopgroepering Meno, een organisatie die 150 verkooppunten telt, verspreid in België en Luxemburg. Meno is de absolute nummer 1 wat betreft gereedschappen, ijzerwaren en machines. Onze grootste betrachting is om kwalitatieve producten aan te bieden tegen de beste prijs.

U heeft bij ons een ruime keuze. Ons productassortiment is zeer uitgebreid en de meeste producten zijn steeds op voorraad. Mocht dat echter niet het geval zijn, dan kunnen wij die producten eenvoudig en snel voor u bestellen.

U krijgt van ons steeds deskundig advies. Onze service houdt niet op bij de verkoop, ook nadien kunt u hier steeds terecht voor bijkomende inlichtingen, reparaties en dergelijke meer.

Professionele partner

Onze zaak is elke dag (behalve zondag) toegankelijk. Als ervaren doe-het-zelver of professionele vakman vindt u bij ons zeker wat u zoekt en onze medewerkers staan u graag met raad en daad bij om u zo goed mogelijk te helpen.

Daarnaast willen wij de bedrijfswereld en de industrie ook graag kennis laten maken met onze professionele producten en diensten. Onze vertegenwoordiger is dagelijks onderweg om u wegwijs te maken in ons uitgebreid productassortiment, u op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen in de branche, u te informeren over speciale prijscondities bij grote afnames, u correct te adviseren en een antwoord te geven op al uw vragen.

Heeft u interesse in onze producten of wenst u een afspraak te maken met onze vertegenwoordiger? Neem vrijblijvend contact met ons op. Indien u dat wenst, kunnen we meteen een datum en tijdstip vastleggen waarop onze vertegenwoordiger bij u langskomt om u de nodige informatie te verstrekken.

Ironside

Onze professionele samenwerking met de aankoopgroepering Meno biedt tal van voordelen. Ook voor u!

Voor bepaalde productgroepen zoals handgereedschappen heeft Meno gekozen voor haar eigen merk Ironside. Deze producten worden door Meno ingekocht en uitgebreid getest. Op die manier kunnen wij voor de klant zeer strakke prijzen hanteren. Bovendien biedt dit eigen merk een bijkomende prijs-kwaliteitsgarantie. Daarbovenop krijgt u van ons de garantie dat u voor dit eigen merk dezelfde service geniet als voor een A-merk.

Onze garanties

  1. Gratis advies. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis in de doe-het-zelf sector bent u zeker van het beste advies én koopt u tegen de beste voorwaarden.
  2. Vlotte dienst na verkoop. Naast de wettelijke garantie op aankoop van gereedschappen kunt u bij ons terecht voor de herstelling van uw product.
  3. Kwalitatieve service. Als echte doe-het-zelf specialisten gaan we elke dag voor de beste service in functie van uw behoeften. Wij zoeken een pasklaar antwoord op al uw vragen!
  4. Ruim aanbod. Ons ruim assortiment garandeert u een snelle levering uit voorraad. Bij uitputting worden de gewenste producten binnen de kortst mogelijke tijd geleverd.
  5. Correcte prijs. U geniet bij ons altijd van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw aangekocht product.
  6. Tevredenheidsgarantie. Wij streven naar 100% klantentevredenheid.
  7. Goede communicatie. Indien u rustig prijzen of producten wil vergelijken, kan u ons altijd vragen om advies.
  8. Eigen merken-garantie. Naast een ruim assortiment A-merken bieden wij ook eigen merken aan tegen de beste prijzen en met 100% kwaliteitsgarantie.
  9. Meno Group. Wij zijn aangesloten bij de grootste Belgische coöperatie binnen ons vakgebied. Hierdoor zijn we steeds op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen in de sector.
Van Herck ijzerwaren en gereedschappen
Van Herck ijzerwaren en gereedschappen
Van Herck ijzerwaren en gereedschappen
Van Herck ijzerwaren en gereedschappen
Van Herck ijzerwaren en gereedschappen
Van Herck ijzerwaren en gereedschappen
Van Herck ijzerwaren en gereedschappen